1 ποτήρι μούστο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κουταλάκι σόδα
1/2 ποτήρι ρακή
1 κουταλάκι αμμωνία
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλάκι γαρίφαλο
1200γρ αλεύρι περίπου
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη
- προσθέτουμε το μούστο,τη σόδα διαλυμένη στη ρακή, την αμμωνία, κανέλα, γαρίφαλο και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα και μετά πλάθουμε τα μουστοκούλουρα
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου
Καλή Επιτυχία!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Τα μουστοκούλουρα απίθανα, αγαπημένα κουλουράκια,αν ειχα και μούστο... Τα εχεις κάνει με πετιμέζι αντί μουστο για να ξέρω αν μπορω να τά φτιάξω???
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια
Γεια σου georgiaxara και εμένα μου αρέσουν πολύ....ούτε να κρυώσουν δεν προλαβαίνουν χαχαχα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεία σου Ριρή!!Με μούστο τα έχω φτιάξει μόνο, δεν έχω δοκιμάσει με πετιμέζι για να σου πω!αν κανείς δοκιμή πεσμου για το αποτέλεσμα!φιλακια
ΑπάντησηΔιαγραφήKαι του χρόνου, και του χρόνου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ με πετιμέζι τα φτιάχνω συνήθως!
Είτε με μούστο, είτε με πετιμέζι, δεν μενει ψιχουλάκι όπως λες!
Καλή βδομάδα!
Σε ευχαριστώ Έλενα!Καλη βδομάδα και σε σενα!!
ΑπάντησηΔιαγραφή