Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ


Υλικά:
1κ. αλεύρι
2 κουτ. σούπας λάδι
1 κουτ. σούπας λεμόνι
1 ρακοπότηρο ρακή
1 1/2 ποτήρι νερό
λίγο αλάτι

Γέμιση: Ανθότυρο, 1 αυγό, δυόσμος

Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Η ζύμη μας  δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακιά. Ανοίγουμε φύλλο με τον πλάστη και με ένα κυκλικό αντικείμενο (πχ. μια κούπα) κόβουμε την ζύμη μας σε κυκλάκια, γεμίζουμε με την γέμιση μας και τυλίγουμε .Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails