Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ


 Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια 
 λίγο βούτυρο
125 γρ μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια
μανιτάρια ψιλοκομμένα
4 κρόκοι αβγών
τριμμένη παρμεζάνα
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι 
Εκτέλεση:
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε  αλατισμένο νερό 
  • Σε μία άλλη κατσαρόλα  τσιγαρίζουμε το μπέικον , τα μανιτάρια  ,το σκόρδο,μαϊντανό
  • όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε  και κρατάμε μισό ποτήρι από το μακαρονόζουμο
  • Καίμε το βούτυρο στη κατσαρόλα που είχαμε τα μακαρόνια και ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια
  • Χτυπάμε τους κρόκους ,προσθέτουμε , το ζουμί από τα μακαρόνια , το τυράκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά που τσιγαρίσαμε.
  • Αναμειγνύουμε με τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί το αφήνουμε με χαμηλή φωτιά για 2 -3 λεπτά και μετά το απομακρύνουμε από το μάτι.



Καλή Επιτυχία!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails