Υλικά
- ντάκος (κρητικό παξιμάδι)
- ώριμες ντομάτες
- τυρί φέτα (όση θέλετε εσείς)
- ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ρίγανη
Εκτέλεση
- Τρίβουμε στο μούλτι τις ντομάτες μέχρι να γίνει σάλτσα μαζί με το σκόρδο
- βρέχουμε λίγο τα παξιμάδια με νερό, τα βάζουμε σε μία πιατέλα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια περιχύνουμε τους ντάκους μας με το μείγμα της ντομάτας.
- Πασπαλίζουμε τους ντάκους με τριμμένη φέτα.
- Τελειώνουμε προσθέτοντας λίγο ρίγανη.
Καλή επιτυχία !!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου