Υλικά:
- γαρίδες
- 1/4 φέτα
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 γλυκιά πιπεριά
- 1 φλ. λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, την πιπεριά και νεράκι. Τα βράζουμε για 15-20'.
- Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για κανένα 5'. Τα βάζουμε σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
- Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10'-15' σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
Καλή Επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου