Εκτέλεση:
- Βάζουμε το νερό σε ένα σκεύος, διαλύουμε την ζάχαρη, προσθέτουμε τα γαρίφαλα, την κανέλα (ξύλο) και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
- Μόλις το σιμιγδάλι καβουρντιστεί ρίχνουμε το νερό με την ζάχαρη, ανακατεύουμε, αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά περίπου και σβήνουμε την φωτιά.
- Οταν πιει όλο το νερό είναι έτοιμος.
- Τοποθετούμε το χαλβά σε φόρμα ή μικρα ατομικά φορμακια
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!!! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου