500 γρ. κριθαράκι χοντρό
Γαρίδες
Λίγο ελαιόλαδο
Γαρίδες
Λίγο ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουτ. Σούπας πελτέ ντομάτας
1 λίτρο νερό
200 γρ. σάλτσα ντομάτας
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, τα κρεμμύδια και το μαϊντανό. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το λάδι και σοτάρετε τα λαχανικά με τις γαρίδες .
- Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτετε τη σάλτσα ντομάτας, τον πελτέ και το νερό.
- Τοποθετείτε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψί η γάστρα και προσθέτετε και το κριθαράκ
- Το αλάτι ,το πιπέρι , και τον μαϊντανό τα προσθέτουμε λίγο πριν σβήσουμε το φούρνο.
Καλή Επιτυχία!!
Περιμένω τις εντυπώσεις σας…….!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου