- 2 1/2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- Γάλα
- 2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
- Ετοιμάζουμε το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει λίγο( ίσα ίσα να στέκεται μόνο).
- σε ένα πιάτο βάζουμε λίγο γάλα και βουτάμε τα μπισκότα μέσα για λίγο (όχι να μαλακώσουν και να σπάνε)
- Στρώνουμε ένα ταψί με τα μπισκότα,
- ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια και ρίχνουμε την μισή στο ταψί.
- επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα βρεγμένα στο γάλα και κρέμα αραβοσίτου και μία ακόμα στρώση μπισκότα.
- το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμαστεί ο ζελέ.
- Μόλις αρχίσει να παγώνει, ρίχνουμε το ζελέ στο ταψί και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου