Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΥΦΛΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ

Υλικά:
  • 1 πακέτο 500 γραμ. Χυλοπίτες
  • 1/4 μπέικον
  • 1/2 τυριά κίτρινα τριμμένα
  • 2 ντομάτες
  • 2 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 400 γρ κρέμα γάλακτος
  • λίγο σπανάκι
  • ένα ποτηράκι κρασί κόκκινο
  • αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση
  • Βράζουμε και σουρώνουμε τις χυλοπίτες και τις περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο που έχουμε κάψει.
  •  Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε, σβήνουμε με κρασί, στο ίδιο κατσαρολάκι ρίχνουμε και την ψιλοκομμένη ντομάτα και το αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά. 
  • βράζουμε σε αλατισμένο νερό το σπανάκι (ψιλοκομμένο)
  • Βουτυρώνουμε το ταψί ,βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες μετά το μπέικον με την σάλτσα και λίγο τριμμένο τυρί, μετά χυλοπίτες , σπανάκι , μπέικον .
  • Βάζω μια τελευταία στρώση χυλοπίτες και ρίχνω το τριμμένο τυρί, και από πάνω την κρέμα γάλακτος
  • Ψήνω στους 180 Βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα ωραίο!
Καλή επιτυχία!
περιμένω τις εντυπώσεις σας.........!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails