Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ


Υλικά:
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
Γαρίδες
Λίγο ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουτ. Σούπας πελτέ ντομάτας
1 λίτρο νερό
200 γρ. σάλτσα ντομάτας
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι , πιπέρι


Εκτέλεση:

  •  Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, τα κρεμμύδια και το μαϊντανό. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το λάδι και  σοτάρετε τα λαχανικά με τις γαρίδες .
  • Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτετε τη σάλτσα ντομάτας, τον πελτέ και το νερό.
  • Τοποθετείτε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψί η γάστρα και προσθέτετε και το κριθαράκ
  • Το αλάτι ,το πιπέρι , και τον μαϊντανό τα προσθέτουμε λίγο πριν σβήσουμε το φούρνο.



Καλή  Επιτυχία!!
Περιμένω τις εντυπώσεις σας…….!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails