Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΑΚΙ ΜΕ ΖΕΛΕ

Υλικά:
  • 2  1/2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • Γάλα
  • 2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
Εκτέλεση:
  • Ετοιμάζουμε το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει λίγο( ίσα ίσα να στέκεται μόνο).
  • σε ένα πιάτο βάζουμε λίγο γάλα και βουτάμε τα μπισκότα μέσα για λίγο (όχι να μαλακώσουν και να σπάνε)
  • Στρώνουμε ένα  ταψί με τα μπισκότα,  
  • ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια και  ρίχνουμε την μισή στο ταψί.
  • επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα βρεγμένα στο γάλα και κρέμα αραβοσίτου και μία ακόμα στρώση μπισκότα.
  • το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμαστεί ο ζελέ.
  • Μόλις αρχίσει να παγώνει, ρίχνουμε το ζελέ στο ταψί και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails