Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

Υλικά:
  • 1 φλ. τσαγιού Ζάχαρη
  • 1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
  • 4 αυγά 
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 2 βανίλιες
  • 125 γρ λιωμένο βούτυρο
  • 2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο
  • λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
  • κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε το αλάτι, το ινδοκάρυδο, την βανίλια ,την ζάχαρη  και ανακατεύω
  • ρίχνω μέσα το λιωμένο βούτυρο,το γάλα και τα χτυπημένα αυγά
  • βουτυρώνω το ταψί και ρίχνω μέσα το μείγμα, το ψήνω στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 55 λεπτά περίπου (όταν θα έχει ροδίσει).
  • το αφήνω να κρυώσει και σερβίρουμε

καλή επιτυχία!!!
περιμένω τις εντυπώσεις σας.........!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails