Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Υλικά:

  •  γαρίδες
  • 1/4 φέτα
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 γλυκιά πιπεριά
  • 1 φλ. λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, την πιπεριά και νεράκι. Τα βράζουμε για 15-20'.
  • Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για κανένα 5'. Τα βάζουμε  σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
  • Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10'-15' σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.

Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails